• 1404/11/27 - 14:41
  • 121
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مهرواره حرکت-1| احدی: شبکه‌سازی سمن‌های بین‌المللی گام نخست ساماندهی ظرفیت ایرانیان خارج از کشور است

سرپرست اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نخستین مهرواره هم‌اندیشی مؤسسات و سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی ایرانیان خارج از کشور و دیپلماسی فرهنگی مردمی، شبکه‌سازی سمن‌های بین‌المللی را گام نخست ساماندهی ظرفیت ایرانیان خارج از کشور دانست.

 به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی احدی، سرپرست اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نخستین مهرواره هم‌اندیشی مؤسسات و سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی ایرانیان خارج از کشور و دیپلماسی فرهنگی مردمی که عصر امروز (27 بهمن‌ماه) در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، این نشست را حاصل چند ماه تلاش برای ایجاد یک شبکه منسجم از سمن‌ها و انجمن‌های فعال در عرصه ایرانیان خارج از کشور دانست.

وی اظهار داشت: جمع امروز، کامل‌ترین شبکه‌ای است که تاکنون از سمن‌ها و انجمن‌های فعال در حوزه بین‌الملل و به‌ویژه ایرانیان خارج از کشور شکل گرفته است.

سرپرست اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی ایرانیان خارج از کشور با اشاره به گستردگی جمعیت ایرانیان مقیم خارج از کشور افزود: در برخی کشورها نظیر آمریکا، کانادا و استرالیا که جمهوری اسلامی ایران سازوکار دیپلماتیک فعالی در آن‌ها ندارد و در عین حال جمعیت قابل توجهی از ایرانیان حضور دارند، ضرورت ایجاد حلقه‌های میانی برای تعامل و ارتباط بیش از پیش احساس می‌شود.

وی ادامه داد: حتی در کشورهایی که مراکز دیپلماتیک فعال داریم نیز به دلیل گستردگی جامعه ایرانیان، نیازمند شبکه‌ای از انجمن‌ها و سمن‌ها برای برقراری ارتباط مؤثر فرهنگی، اجتماعی و علمی هستیم.

احدی با بیان اینکه سمن‌های حاضر هر یک در حوزه‌ای تخصصی فعالیت دارند، تصریح کرد: بخشی از این مجموعه‌ها زیر نظر معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان در حوزه جوانان فعال‌اند، برخی در حوزه علمی با همکاری معاونت علمی ریاست‌جمهوری فعالیت می‌کنند، گروهی در عرصه هنر و ورزش حضور دارند و تعدادی نیز در حوزه مسائل دینی، اعتقادی، اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی ایرانیان خارج از کشور نقش‌آفرین هستند.

سرپرست اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی ایرانیان خارج از کشور با اشاره به برنامه‌ریزی اولیه برای برگزاری یک نشست یک‌روزه مفصل گفت: با تدبیر برگزارکنندگان، مقرر شد در گام نخست جلسه‌ای کوتاه برای طرح مباحث و هم‌اندیشی برگزار شود و نمایندگان هر یک از حوزه‌ها دیدگاه‌های خود را مطرح کنند تا در ادامه، نشست اصلی در قالب کمیسیون‌ها و کارگروه‌های تخصصی و حتی به‌صورت دو روزه برگزار شود.

احدی تأکید کرد: هدف نهایی این شبکه‌سازی، رقم زدن یک اتفاق ویژه و اثرگذار برای ایرانیان خارج از کشور از طریق هم‌افزایی ظرفیت‌های مردمی و نهادهای فعال در عرصه بین‌الملل است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ، «مهرواره ملی حرکت» در راستای تحقق حکمرانی مردم‌پایه و مردمی‌سازی امر دیپلماسی و فعالیت‌های فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه بین‌الملل و با حضور رئیس، معاونان و مدیران کل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همچنین مدیران بیش از ۱۰۰ تشکل تخصصی مردمی و جمعی از مدیران فرهنگی کشور برگزار شد. 

هدف از برگزاری این مهرواره، هم‌افزایی، شبکه‌سازی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در توسعه دیپلماسی فرهنگی و ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی ایرانیان خارج از کشور عنوان شده است.

گزارش تصویری نخستین «مهرواره ملی حرکت» در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

انتهای پیام/

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.